08 / 05 / 2024

özgü namal Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesindeki evi

özgü namal Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesindeki evi

Özgü Namal Aralık'ta Bebek'teki evini satıp Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesi'nden 1.5 milyon dolara villa almıştı. Lüks villasının dekorasyonu için yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'e yerleşti!

Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan’ın izinden yürüyor. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, Erdoğan gibi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Özgü Namal 500 bin TL'ye evini dekore etti!

Özgü Namal Aralık'ta Bebek'teki evini satıp Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesi'nden 1.5 milyon dolara villa almıştı. Lüks villasının dekorasyonu için yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos kampüsü elektrik ihtiyacını kendi karşılıyor!

Boğaziçi Üniversitesi yenilenebilir enerjide bir ilke imza attı. Kilyos Sarıtepe Kampüsü, kendi işlettiği rüzgâr enerji santraliyle yenilenebilir rüzgâr kaynağından enerjisini sağlayan dünyadaki ilk üniversite kampüsü olacak.

Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cuma Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Pendik, Güllübağlar Mahallesi, Hürriyet Caddesi 'nde kuruldu.

Özgür Bingöl kimdir?

Mimar Özgür Bingöl kimdir? Özgür Bingöl, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Özgür Bingöl'ün hayata geçirdiği projeler ve Özgür Bingöl'ün biyografisi bu haberde...

Orhan Düzgün: Havalimanında araç giriş çıkış yerleri değerlendirilmeli!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak, araç ve yolcu trafiğini rahatlatıcı düzenlemeler ile Kayseri’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Turkay Özgür: Barajların su hacminde düşme var ama ciddi değil!

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür: "Aralık ve ocak aylarında beklenen yağış olmaması nedeniyle mevcut baraj ve göletlerin su hacminde yüzde 2 ile 4 arasında azalma var ancak yağış sezonu devam ediyor. Kötü bir tablo sunmanın gereği yok" dedi

Emin Özgün kimdir?

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün kimdir? Emin Özgün ne zamandan beri Artvin Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün' ün biyografisi...

Özgörkey'in Konak'taki otel projesine onay çıktı!

İzmir Konak Belediye Meclisi, Özgörkey Şirketler Grubu' nun, Hilton Oteli çaprazındaki, Saint Policarp Kilisesi yanındaki arazisine otel yapımına imkan sağlayan imar planını oy çokluğuyla onayladı.

Orhan Düzgün: Hacılar'da okullaşma oranını yüzde 100!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, inceleme ve değerlendirme gezileri kapsamında son olarak Hacılar ilçesini ziyaret etti. Düzgün, Hacılar ilçesinde okullaşma oranının yüzde 100 olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti...

özgü namal Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesindeki evi Haberi

özgü namal Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesindeki evi

 Kapalı-açık yüzme havuzlu, geniş bir bahçesi bulunan evinde 2 hafta önce oğlu Nefes'i dünyaya getiren Özgü Namal yakınlarına "Yaşadığım semti, evi, her şeyi oğlum için değiştirdim. Burada doğmasını istedim" dedi. Özgü Namal'ın, Marmaris'te yaşayan sevgilisi, nefes terapisti Serdar Oral, İstanbul'a gelip eve yerleşti.


Posta...