18 / 05 / 2024

Özgün Bekar vektör gayrimenkul değerleme

Özgün Bekar vektör gayrimenkul değerleme

Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı /Sorumlu Değerleme Uzmanı Özgün Bekar kimdir? Özgün Bekar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Özgün Bekar...

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Serdar Canoğlu tarafından kuruldu.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Semih Şahin tarafından kuruldu. 

Bahar Düzgün, Dreamland Country & Life Satış Pazarlama Müdürü oldu!

Türkiye'nin önde gelen inşaat gruplarında Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerini yerine getiren Bahar Düzgün, Azersun Holding'in Bakü'de hayata geçirdiği Dreamland Country & Life projesinin Satış ve Pazarlama Bölümü'nün başına getirildi.

TT&M Design Consultants mimaride özgün projeler üretiyor!

Mimaride, fonksiyonel, ergonomik ürün ve çözümlerle birlikte özgün projeler üretebilmek giderek önem kazanıyor. TT&M Design Consultants çalışma ve yaşam alanlarında mimari danışmanlık ve uygulama hizmeti veren şirket, müşterilerine çağdaş çözümler sunuyor.

NTEPE Yapı Bursalılar'a özgün yapılar sunuyor!

Sektördeki tecrübeleriyle önümüzdeki süreçte de müşterilerine kazançlı yatırımlar sunmanın planlarını yaptıklarını ifade eden Hakan Yavuz, ''NTEPE Yapı olarak projelerimizde Bursalılar'a özgün ve modern yapılar sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

Ali Özgün: Malatya'dan ev almanın tam zamanı!

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, konut sektörünü değerlendirdi. Özgül Malatya'da konut fiyatlarının çok uygun olduğunu söyleyerek bölgeden ev almak isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu.

Özgün Bekar vektör gayrimenkul değerleme Haberi

Özgün Bekar vektör gayrimenkul değerleme

Özgün Bekar kimdir?

Özgün Bekar, 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir Planlama Bölümü'nden mezun olmuştur. 1994-1997 yılları arasında Bakırköy Belediye Başkanlığı'nda Şehir Plancısı olarak, 1997-2007 yılları arasında İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde İmar ve Afet İşleri Şube Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. 


2007 - 2014 yılları arasında Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'de Genel Müdür ve Sorumlu Değerleme Uzmanı olarak görevine devam etmiştir. 


2014 Nisan Ayı itibariyle Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de Yönetim Kurulu Başkanı ve Sorumlu Değerleme Uzmanı olarak görev yapmaktadır.


Vektör Gayrimenkul Değerleme

Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 22.11.2005 tarihinde Ihlamurkuyu Mah. Aytaşı Sok. No:4 Ümraniye/İSTANBUL adresinde yerleşik olarak kurulmuş ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.04.2006 tarih ve 19/214 sayılı Kurul kararı ile değerleme hizmeti vermek üzere faaliyete geçmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu?nun 03.03.2010 tarih ve...