04 / 10 / 2024

Özgün Gündoğdu kim

Özgün Gündoğdu kim

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgün Gündoğdu kimdir? Özgün Gündoğdu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özgün Gündoğdu, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor?

Gazeteci Ozan Gündoğdu: Yüksek kiraların sorumlusu düşük faizli konut kredileri!

Gazeteci Ozan Gündoğdu, fahiş konut fiyatları ve kira bedelleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Aile bütçelerinde kira, faturalar ve gıdanın ağırlığı düştü mü? Vatandaşlar tepkili!

Enflasyon sepetinde yapılan güncelleme ile beraber gıda ve konutun ağırlığı düşürüldü. Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte sosyal medyadan verilen o yanıtlar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi! Tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi... Bu hafta itibarıyla tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Milyonlarca sürücüye soğuk duş! Son dakika rakamlarını gören inanamadı! Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye soğuk duş... Akaryakıt fiyatlarındaki bu son dakika rakamlarını gören inanamadı... Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Özgün Gündoğdu kim Haberi

Özgün Gündoğdu kim

Özgün Gündoğdu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgün Gündoğdu kimdir? Özgün Gündoğdu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özgün Gündoğdu, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor?


Özgün Gündoğdu, İstanbul doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul`da tamamladı. 2005 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


2008 yılında İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 


Geoteknik alanında saha ve ofis işlerinde görev aldı. Halen özel bir firmada şantiye şefi olarak...