22 / 05 / 2024

Özgür Özaslan turizm sektörü

Özgür Özaslan turizm sektörü

Yılın ilk altı ayında, Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 15 artarak dünya ortalamasının 3.5 katı daha fazla büyüdü. Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, 'Türkiye, Dünya Turizm Örgütünün tahminlerinin üzerinde bir gelişme gösterdi." dedi...

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kuş tarafından kuruldu.

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Özgür Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Ziylan, Sabih Özgül, Gökhan Utku, Kaan Demirağ, Ahmet Necati Uğur, Yusuf Keleş, İsa Ünal, Ali Fuat Akça tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kavaklı Rüzgâr Enerjisi Santrali için Balıkesir Karesi'de acele kamulaştırma yapılacak!

Kavaklı Rüzgâr Enerjisi Santrali için Balıkesir Karesi ilçesine bağlı Beyköy, Kavaklı, Aktarma ve Ziyaretli'de belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Özgür Onur Özgüven kimdir?

Özgüven Mimarlık kurucusu İnşaat Mühendisi Özgür Onur Özgüven kimdir? Özgür Onur Özgüven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Özgür Onur Özgüven...

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Bayazıt Kuşçu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

32. Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali yapıldı!

32. Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali başladı. Bu yıl 32' incisi düzenlenen Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Geleneksel Ihlara Vadisi Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Cümbüş, İbrahim Halil Cümbüş, Mustafa Cümbüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Özgür Çireli Altınyunus Çeşme genel müdürü oldu!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Operasyonlar Direktörü olan Özgür Çireli Altınyunus Çeşme genel müdürü oldu.

İlk yerli rüzgâr türbini İstanbul’da elektrik üretmeye başlayacak!

İlk yerli rüzgâr türbini Kasım ayında İstanbul’da elektrik üretmeye başlayacak. Üretilecek elektriği İSKİ kullanacak. Terkos Gölü kıyısına yerleştirilecek olan sistem, 500 kilovat saat elektrik üretecek.

Özgür Özaslan turizm sektörü Haberi

Özgür Özaslan turizm sektörü

İlk 6 ayda Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 15 arttı. Türkiye, Dünya Turizm Örgüt'ünün yıllık gelişme oranının üzerine çıkarak yüzde 15'lik bir gelişme kaydetti.


Türkiye'ye en fazla yabancı ziyaretçi gönderen ülkeler arasında Almanya, Rusya, İngiltere ve Hollanda sırasını korurken Türkiye sadece ana pazar ülkelerden değil, özellikle Körfez ülkelerinden, Arap ülkelerinden ve Uzak Doğu'dan, Batı'da da Atlantik ötesi ülkelerden gelen yabancı ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye'ye sadece komşu ülkelerden turist gelmediğine dikkat çeken Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Türkiye'nin Dünya Turizm Örgütü'nün tahminlerinin üzerinde bir gelişme kaydettiğini bildirdi. Özaslan, 'Dünya Turizm Örgütü'nün ortalama yıllık gelişme oranının yüzde 3-4 arasında olacağı öngörülüyordu. Türkiye'ye ilk altı ayda Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısında, yüzde 14.3 artış yaşandı. Dünya ortalamasının 3,5 katı üzerine çıktık'...