03 / 05 / 2024

Özhan Yurtseven biyografi

Özhan Yurtseven biyografi

Eva Gayrimenkul'de Teknik Departman Direktörü olan Özhan Yurtseven kimdir? Özhan Yurtseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven..

Özhan Yurtseven kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Müdürü Özhan Yurtseven kimdir? Özhan Yurtseven ne zamandan beri Eva Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Müdürü olarak görev alıyor? İşte yanıtı...

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Kat karşılığı inşaatlardaki aksaklıklar nasıl giderilebilir?

Değerleme sektörünün başında gelen isimlerden EVA Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven, Kat karşılığı gayrimenkul anlaşmaları için İnşaat Teknik İzleme Planı yapılması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Özhan Akçalı vefat etti!

Mesa Şirketler Topluluğu eski ortaklarından Özhan Akçalı hayatını kaybetti.

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Soysal tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Özhan Yurtseven biyografi Haberi

Özhan Yurtseven biyografi

Özhan Yurtseven kimdir?

Özhan Yurtseven Eva Gayrimenkul'de Teknik Departman Direktörüdür. Kendisi EVA ‘da İnşaat İzleme, Hakediş Kontrol ve Makine& Ekipman Değerlemesi Hizmetlerinden sorumlu departmanı yönetmektedir. 


Türk gayrimenkul piyasasında özellikle inşaat  ve değerleme konularında yaklaşık 12 yıllık  bir iş tecrübesine sahiptir. Geçtiğimiz 3,5 yıl boyunca TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.  Değerleme Departmanı’nda Cansel Turgut Yazıcı ile birlikte yöneticilik görevini üstlenmiştir. 


Özhan Yurtseven Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı değerleme uzmanıdır.


Eva Gayrimenkul..

Eva Gayrimenkul, Eylül 2008 tarihinde  İstanbul  ’da EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 220.000 TL sermaye ile kurulmuştur.  


Mart 2009 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır. 


Mart 2009 tarihinde ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır.


23 Mart 2009 tarihi itibarı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alınmıştır. 


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun...