06 / 05 / 2024

özhan

özhan

Bursa'da faaliyet gösteren Özhan Marketler Zinciri, 32. şubesini Nilüfer'de açtı...

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Özhan Akçalı vefat etti!

Mesa Şirketler Topluluğu eski ortaklarından Özhan Akçalı hayatını kaybetti.

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Soysal tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Değer45 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değer45 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şenol İmeç ve Şerif Özhan ortaklığında kuruldu.

Khm Reis İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khm Reis İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kourosh Mohammadı ve Mahmut Yıldızhan ortaklığında kuruldu.

özhan Haberi

özhan
50. yılını kutlayan Özhan Marketler Zinciri, 32. şubesini Bursa Nilüfer'de açtı. Bursa'da faaliyet gösteren Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, ilk şarküteri mağazalarını da Nilüfer Agora'da açacaklarını...