11 / 05 / 2024

Özidaş İnşaat hisse satışı

Özidaş İnşaat hisse satışı

İSTANBUL Özel İdaresi'nin, kurucu ortak olarak hissedarı olduğu Özidaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'deki hisseleri kapalı teklif usulüyle 27 Mart 2014 Perşembe günü satılacak...

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Enka İnşaat dördüncü kez hisse geri alımına çıkıyor!

Enka İnşaat, bu yıl dördüncü kez pay geri alım kararını açıkladı. Yönetim Kurulu tarafından şirketin genel müdür yardımcısına geri alım işlemleri için yetki verilirken 5 milyon adede kadar hisse için en fazla 50 milyon TL fon ayrılacağı dile getirdi. 

Tek-Art İnşaat hisse geri alım programını genel kurulaca sunacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., hisse geri alım programını genel kurulun onayına sunacak...

Enka İnşaat hisse geri alımı yapacak!

Enka İnşaat, yeni bir pay geri alım kararı aldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı. Enka İnşaat, 16 Ocak seansını yüzde 0,89 yükselişle 5,68 TL'den günü tamamlamıştı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat paylarını geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alım işlemlerini paylaştı.

Temapol Polimer İnşaat'tan hisse senedi açıklaması!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ve Enka İnşaat'tan hisse geri alımı!

BIST'te işlem gören bazı şirketler hisse geri alım kararı açıklamaya devam ediyor. Şirketlerden yapılan açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat 611 bin 817,9 lira, Enka İnşaat 113 bin 230,8 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi.

Enka İnşaat 1 milyon TL tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün KAP'ta yaptığı açıklamada 1 milyon 95 bin 500 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Baytur İnşaat'ın Gebze'deki 2 arsası icradan satılıyor!

Gebze'de, Baytur İnşaat adına tam hisse ile kayıtlı 2 adet arsa, Gebze 1. İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü saat 11:30 ile 11:50 arası ihale ediliyor.

Yibitaş genel kurul tutanağındaki hisse tutarını düzeltti!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş., 16 Nisan 2014 tarihli 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Tutanağında yanlış yazılan hisse brüt tutarını düzeltti. Doğru rakamı Brüt 0,31201117 TRL olarak açıkladı...

İstanbul Özel İdaresi'nin Özidaş İnşaat'daki hisseleri satışa çıkıyor!

İSTANBUL Özel İdaresi'nin, kurucu ortak olarak hissedarı olduğu Özidaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'deki hisseleri kapalı teklif usulüyle 27 Mart 2014 Perşembe günü satılacak...

Ataç İnşaat TELOS Investments ile hisse alım satım sözleşmesi imzaladı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat TELOS Investments ile hisse alım satım sözleşmesi imzaladı...

Özidaş İnşaat hisse satışı Haberi

Özidaş İnşaat hisse satışı

İSTANBUL Özel İdaresi'nin, kurucu ortak olarak hissedarı olduğu Özidaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'deki hisseleri kapalı teklif usulüyle 27 Mart 2014 Perşembe günü satılacak. İstanbul Özel İdaresi'nin yüzde 99.52 hisseyle kurucu ortak olarak hissedarı olduğu Özidaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'deki A grubu 55 bin 896 adet, B grubu 22 bin 742 adet, C grubu ise 30 bin 441 adet hissesi 6 milyon 291 bin TL bedel üzerinden satılacak. İhale, İl Özel İdare Binasındaki encümen toplanti salonunda yapılacak.


Sözcü...