20 / 05 / 2024

özka inşaat Naim Özkazanç

özka inşaat Naim Özkazanç

Özka İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Naim Özkazanç, geçirmiş olduğu ani rahatsızlık sonucu 19 Şubat 2015 tarihinde vefat etti. Özkazanç için Özka İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Antalyalı inşaatçı Naim Ünal FETÖ'den tutuklandı!

Antalya'da Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ortaklarından Naim Ünal FETÖ'den tutuklandı.

İZKA İnşaat 3 yeni projeye başlıyor!

İZKA İnşaat'ın kurucusu Azat Yeşil, Türkiye'nin dört yanında devasa kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiriyor. Yeşil'e göre yanlış dönüşüm anlayışı İzmir'in geleceğini kilitleyecek hale geldi.

Uşak'ta inşaat işçileri eylem yaptı!

Uşak’ta Kentsel Dönüşüm alanında inşaat yapan firmalardan İZKA İnşaat’a bağlı olarak çalışan 70 işçi 3 aydır alacaklarını alamadıklarını ve sigortalarının da yapılmadığını iddia ederek bir haftadır iş bıraktı.

Kurbağalıdere ihalesini 50.9 milyon TL'ye Özka İnşaat aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kurbağalıdere için "davetli" ihale düzenledi. Kurbağalıdere'yi pis görüntü ve kokudan kurtaracak, eksik işlerin tamamlanması işini, ihaleye davet edilen 6 firmadan Özka İnşaat A.Ş aldı.

İZKA yeni ürünüyle inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak!

Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor.

Özka İnşaat'ın Cezayir'deki konut sayısı 10 bin 500'e ulaşacak!

Özka İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Özbay, projenin 2017 yılı ortasında bitmesinin planlandığını ve tamamlanması ile birlikte Cezayir'de inşa ettikleri konut sayısının 10 bin 500'e çıkacağını kaydetti.

Özka İnşaat Cezayir'de 5 bin 500 konut inşa etti!

Cezayir pazarında yedi yıldır hizmet veren Özka İnşaat, üstlendiği projelerde bugüne kadar 5 bin 500 konutun inşasını tamamladı. Özka İnşaat Cezayir'de 450 milyon TL'lik yeni projeye başlayacaklarını belirtti.

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

özka inşaat Naim Özkazanç Haberi

özka inşaat Naim Özkazanç

Özka İnşaat'ın kurucularından olan ve aynı zamanda şirket Yönetim Kurulu Üyesi olan Naim Özkazanç, 19 Şubat 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 20 Şubat 2015 tarihinde Yeniköy Kabristanlığı'na defnedildi. Özkazanç'ın vefatı için Özka İnşaat taziye ilanı...