17 / 05 / 2024

özka inşaat osman kaçar

özka inşaat osman kaçar

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Özka Ortaklar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaçar'ı konuk ediyor

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Osman Kaçar'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Özka Ortaklar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaçar'ı konuk etti

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Osmaniye'de inşaat firması sahibi intihar etti!

Osmaniye'de, inşaat firması sahibi Osman T. başına dayadığı tabancayla hayatına son verdi.

Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, devlet destekleriyle başlatılan ve süresi uzatılan tapu ve KDV indirimi hakkında konuştu. Nemli, ''Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor'' dedi.

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Denizli Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Serinhisarlı gençler için hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı.

İnşaat sektöründe KDV yüzde 8'e indirilmeli!

KONTİMDER ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi. KOMTİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da inşaat işçisi 5. kattan düştü!

TOKİ tarafından Elazığ'da inşa edilen Genç Osman İşitme Engelliler Okulu inşaatında çalışan işçi 24 yaşındaki İdris Okşak inşaatın 5 katından düştü. Okşak, ağır yaralandı.

Şubat ayı inşaat sektörüne bereketli geldi!

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Şubat ayının inşaat sektörüne iyi geldiğini söyledi. Çankaya, ''2017'ye hızlı giren sektör 'pik' yaptı'' dedi.

Denizli Baklan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Baklan ilçesine yapmayı planladıkları Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatının başladığını müjdeledi.

özka inşaat osman kaçar Haberi

özka inşaat osman kaçar

Türkiye'nin tek emlak-konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk'te hafta içi her gün 12:30'da canlı olarak ekrana gelen programı Emlak Kulisi'nde Özka Ortaklar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaçar'ı ağırlıyor.

Tebernüş Kireçci ve Osman Kaçar, 27 Aralık 2011 Salı günü 12:30'da Skyturk'te canlı yayınlanacak programda Özka Ortaklar İnşaat'ın Marmara Royal Residence ve Ihlamur Konutları ile birlikte konut sektöründeki son durumu konuşacaklar.

Kireçci ve Kaçar'a soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebiliyor.

Emlak Kulisi'nin önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden izlenebiliyor.

 

...