06 / 05 / 2024

Özkan Aksoy

Özkan Aksoy

Dincel İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Özkan Aksoy tarafından kuruldu...

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Mimar Muzaffer Aksoy'a çöp kamyonu çarptı, hayatını kaybetti!

Ünlülerin mimarı olan Muzaffer Aksoy'a çöp kamyonu çarptı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Aksoy hayatını kaybetti...

Abdullah Aksoy: Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunuyoruz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı M. Abdullah Aksoy, Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunduklarını söyledi.

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Özkan tarafından kuruldu.

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Sedat Özkan: Asıl siluet ve imar krizi Boğaz’da!

İBB İmar Komisyonu üyesi CHP'li Sedat Özkan, "Sadece 16/9'da değil, asıl imar ve siluet sorunu Boğaz'da. Koca iş merkezleri yükseldi. Yüzlerce binaya yıkım kararı var'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları!

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından Didim Akbük'te yükseliyor...

Aksoy Konakları Akbük 2017 güncel fiyatları!

Didim Akbük'te Aksoy İnşaat imzasıyla yükselen Aksoy Konakları projesinde güncel fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje doğa ile baş başa yılın her döneminde ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor...

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özkan Soylu ve Çağdaş Akıncı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özkan Aksoy Haberi

Özkan Aksoy

200 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenyurt Saatdere Mahallesi 65.Sokak NO:9/Z adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Özkan Aksoy tarafından...