04 / 05 / 2024

Özkan Keleş

Özkan Keleş

Endeman İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kadir Sezgün, Özkan Keleş, Engin Türker tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Haziran'da kuruldu.

Keleş İnşaat Sefaköy ne zaman başlıyor?

Keleş İnşaat Sefaköy ne zaman başlıyor? Geçen yıl başlayacak olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinde değişikliklerden dolayı projede gecikme yaşandı. Keleş Sefaköy projesinde rezidans, ofis ve dükkanlar olacak...

Keleş Küçükçekmece Sefaköy projesi yaza satışta!

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine 2 - 3 ay sonra başlamayı hedefliyor. Yaza satışa sunulacak olan projede rezidans, ofis ve ticari üniteler yer alacak.

Keleş İnşaat Sefaköy projesi neden gecikti?

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy'de geçen yıl başlayacağı karma projesi neden gecikti? Keleş İnşaat'ın 120 milyon TL'ye satın aldığı arazi E-5 üzerinde yer alıyor. İşte projenin başlayamamasının sebebi...

Kaan Özkan'ın Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza kitabı çıktı!

Kaan Özkan, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ile yaptığı söyleşiyle Mehmet Tuza'nın hayatını kitaplaştırdı ve Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza Kitabı'nı yayımlandı.

Keleşoğulları Altyapı Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğulları Altyapı Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Taçyıldız, Sait Taçyıldız tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu.

Nihat Özkan: Sebze ve meyve hali yapılmalı!

Hangi arazide hangi ürünün yetiştirilmesi gerektiğinin belirlenmesinin önemli olduğunu kaydeden Dr. Özkan, " Sebze ve meyve hali yapılmalı " diye konuştu.

Keleşoğlu İnşaat'tan 2 milyar liralık 3 proje!

Keleşoğlu İnşaat yeni projeler için düğmeye bastı. Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, İstanbul'da yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 3 proje planladıklarını belirtti.

Keleşoğlu İnşaat 2015'te 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyleyen Mustafa Keleş, 2015'te Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 proje daha planladıklarını söyledi.

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Üzerinde çalıştığı,3 karma projeye 2 milyar liralık yatırım yapacak Keleşoğlu, bir yandan da ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek..

Mehmet Özkan: Kültürpark Fuar Alanı'na stadyum inşa edilsin!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark Fuar Alanı'nın dörtte birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılması teklifinde bulundu.

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe projesine yıl içinde başlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy Fikirtepe 'de yeni projeye başlamayı hedefleyen Keleşoğlu İnşaat, 2 adadan birinde yüzde 96 ve diğerinde ise yüzde 55 anlaşmaya ulaştı...

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 249 bin TL sermaye ile, Bakırköy 'de, Serdal Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Sudi Özkan kimdir?

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Özkan Keleş Haberi

Özkan Keleş

Endeman İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kadir Sezgün, Özkan Keleş, Engin Türker tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu. 


Endeman İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT   1.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.       Türkiye...