05 / 05 / 2024

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim

Özkar ve Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Bulvar İstanbul Başakşehir fiyat listesine göre daire fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul örnek daire!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul örnek daire görüntüleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 364 bin liradan başlangıç gösteriyor

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Öz HK İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz HK İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Alı Ben Jemaa tarafından 900 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Öz Ayata İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayata İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ayata tarafından 40 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Silivri, Selimpaşa Mahallesi, Güvercintepe Mevki Bulvarı'nda kuruldu.

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim Haberi

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul iletişim bilgilerini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 



Toplam 1555 adet konuttan oluşan Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor.



Bulvar İstanbul Başkaşehir'de daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 125 metrekareden başlıyor. 



Bulvar İstanbul Başakşehir fiyat listesi!


2 oda 1 salon  daireler 365 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 445 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 629 bin TL'den,

5 oda 1 salon daireler 802 bin TL'den başlıyor. 



Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi,yüzde 1 peşin, yüzde 24'ü teslimde, kalanı banka kredisi kullanılarak projeden konut sahibi...