26 / 08 / 2024

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul satılık daire

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul satılık daire

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi, Özkar Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Konutların satış sürecine devam edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler mevcut...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Özşenollar İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşenollar İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Aysel Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Sakin Sokak 'ta kuruldu.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen projede 1.555 adet konut yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesi toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul satılık daire Haberi

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul satılık daire

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor. 2 etaptan meydana gelen proejde banka kredisi kullanılıyor. 


İçerisinde;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Bulvar İstanbul, Özkar Özülke İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


Konutların satış sürecine devam edilen Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul'un sosyal alanları arasında; ; yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness merkezi yer alıyor. 



Bulvar İstanbul Özkar Özülke İnşaat satış fiyatları

2+1 daireler 364 bin TL'den

3+1 daireler 445 bin TL'den

4+1 daireler 629 bin TL'den

5+1 daireler 802 bin TL'den başlıyor.


Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesinde yer alan konutların teslimleri 2016 yılının...