02 / 05 / 2024

özkar özülke kayabaşı evleri

özkar özülke kayabaşı evleri

Özülke - Özkar Başakşehir Evleri 230 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Apartman ve rezidans alanlarının yer alacağı Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinde 1.711 konut bulunuyor.

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı'nda 107 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi 458 Ada 34 Parselde yer alan 100 adet konut ve 7 adet ticari üniteden oluşan toplam 107 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 11 Ekim 2021 tarihinde alındı. 

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Murat Kurum: 7.5 milyon riskli yapı dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “100 günde 23 bölgede 17 bin konut ve işyerini tamamlayacak, 16 bin adedinin temelini atacağız. Ülke genelinde risk taşıyan 7.5 milyon bağımsız birimi dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

TOKİ Çanakkale Afet Konutları ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi, Bektaş Köyü 5 Konut, Çamkalabak Köyü Çamiçi Mevkii 15 Konut Çamtepe Mevkii 3 Konut, Kızılkeçili Köyü 7 Konut, Yukarıköy Köyü 10 Konut Olmak Üzere Toplam 40 Adet Afet Konutu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Çanakkale'ye 40 afet konutu!

Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi, Bektaş Köyü 5 Konut, Çamkalabak Köyü Çamiçi Mevkii 15 Konut Çamtepe Mevkii 3 Konut, Kızılkeçili Köyü 7 Konut, Yukarıköy Köyü 10 Konut Olmak Üzere Toplam 40 Adet Afet Konutu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mayıs'ta saat 15:00'de yapılacak.

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

özkar özülke kayabaşı evleri Haberi

özkar özülke kayabaşı evleri


Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinde aldığı arsada yeni projesine hazırlanıyor. Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinin arsası 723 milyon liraya alındı.


Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinde 1.711 adet daire yer alıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın konumda yer alan Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinin arsası Başakşehir'de inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un üst kısmında kalıyor.


230 bin metrekare alanda yükselen Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Özülke - Özkar Başakşehir Evleri iletişim

Telefon: 444 66 10

Web adresi : www.ozulkeozkar.com

Gülcihan...