06 / 07 / 2024

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hatun Kurt tarafından 15 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Destem İnşaat Metal Plastik Temizlik Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destem İnşaat Metal Plastik Temizlik Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şahin Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Bayramoğlu tarafından kuruldu.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hatun Kurt tarafından 15 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.


Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  iş konusu;Her türlü inşaat işleri yapmak. Demir, çimento, tuğla, mıcır, kum, kireç, etermit, kiremit, parke, fayans, kalebodur, çivi, kereste, marley, boya, fırça ve diğer her türlü inşaat ve inşaat ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaata konu madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Yol yapımı kanalizasyon kanal alt yapım hafriyat kanal kazı doğalgaz kazı işleri çevre düzenlemesi yapmak yaptırmak her türlü inşaat yapmak. Kat karşılığı inşaat otopark iş hanları iş merkezleri...