01 / 05 / 2024

Özlem Ataünal

Özlem Ataünal

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak tarihinde kuruldu. Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik olarak belirlendi...

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Kınalıada halkı gecekonducu muamelesi görüyor!

Kınalıadalı vatandaşlarla bir araya gelen Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, ''Halk gecekonducu muamelesi görüyor. Evlerini terk etmeleri isteniyor. Buna asla müsaade etmeyeceğiz'' diye konuştu.

Ata GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Özlem Özçevik ile Özhan Ertekin'i seçti...

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Ünal Aysal'dan İstanbul Finans Merkezi'ne yeni proje!

Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Belçika merkezli Unit Group, İran'da 4,2 milyar dolarlık enerji yatırımını alan ilk ve tek yabancı yatırımcı oldu. Aynı zamanda Ünal Aysal Ataşehir'de yeni projeye hazırlanıyor.

Özlem Önal Miami'de 40 milyon dolar'a bina aldı!

Özlem Önal; yakın arkadaşı olan Süzer Group İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Gürcü emlak devi Alex Tapir ve finans şirketi ASRR Capital ile birlikte Miami'de bir bina almış.

Özlem Ünal Refakatçı Otel Sivas'ta açıldı!

Tüm projelerini engellilere uygun olarak tasarlayan ve hayata geçiren Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Ahmet ÜNAL birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununa çare oldu.

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Utku Külahcı, Gizem Ataç Önal, Barış Önal tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Özlem Önal Londra'dan ev aldı!

Annesi Nazire Dedeman Çağatay ve kız kardeşi Özben Önal ile Dedeman Holding'in turizm bölümündeki yüzde 49 hisselerini dayıları Murat Dedeman'a devreden Özlem Önal, Türkiye ile irtibatı kopardı...

Özlem Ataünal Haberi

Özlem Ataünal

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile  3 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin İşletme konusu: I-Her türlü inşaat taahhüt işleri;  Konut, toplu konut, modern yerleşim birimleri, ticari ve sanayi işyerleri, yol, köprü, fabrika, depo tesisleri, oteller, moteller, konaklama yerleri, her türlü turizm tesisleri, sosyal amaçlı tesisler, sportif tesisleri inşaatlarını yapmak, satmak ve bunlara ait binaların yapılabilmesi için arsaların alınıp üzerine bina yapılması ve satılması, başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya hasılat paylaşımı yolu ile inşaatları yapılması, yapılanlara iştirak edilmesi, tüm bu yapıların satılması, kiralanması, işletilmesi, işlettirilmesi, bakım ve...