28 / 04 / 2024

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.



Kimya, enerji ve gayrimenkul alanlarında icraat gösteren ve biri ülke dışında olmak üzere 18 ticaret ve sanayi firması ile 18 imalat tesisi bulunan Akkök Holding’in CFO’su Özlem Ataünal, Akkök Holding Yönetim Kurulu’na dahil oldu. Aynı anda Akkök Holding İcra Kurulu Üyesi olarakta vazife yapan Özlem Ataünal, bundan sonra İcra Kurulu Üyeliği’nin yanında Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyeliği vazifesini de üstlenecek.

2000 senesinden bu zamana Akkök Holding firmalarında vazife alan Özlem Ataünal, Gruptaki kariyerine Akenerji A.Ş. Bütçe ve Finans Müdürü olarak devam etti. 2005 senesinde Akkök Holding’in CFO’su olan Ataünal, 2012 senesinde mevcut görevi sürdürecek halde, Holding’in Finanstan sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak vazifeye geldi. Aynı seneden sonra grubun halka açık ve  yabancı ortaklı firmaları dahil olmak üzere, türlü şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife yapmaya başlayan Ataünal 2016 senesinde, mevcut mesuliyetlerini Akkök Holding Strateji ve İş Geliştirme’yi de ilave etti. 2013 senesinden bu zamana TÜSİAD üyesi olan Ataünal, Akkök Holding Riskin Erken Teşhisi Kurulu Üyesi olarak da vazifesini sürdürüyor ve 2017 senesinden itibaren Grubun enerji sektöründen sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak devam ediyor.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2005 senesinde, Akkök Holding A.Ş.’nin CFO’luğuna terfi etti. 2012 senesinde mevcut vazifeyi sürdürecek şekilde, Holding’in Finanstan mesul İcra Kurulu Üyesi olarak geldi. Aynı seneden itibaren Grubun halka açık ve yabancı iş birlikçi şirketleri de dahil olmak üzere, türlü şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife yapmaya başladı.

2016 senesinde, mevcut mesuliyetlerine Akkök Holding Strateji ve İş Geliştirme de ilave edildi. Akkök Holding Riskin Erken tanısı Kurulu Üyesi de olan Ataünal, 2017 senesinden itibaren Grubun enerji sahasında mesul İcra Kurulu Üyesi olarak da çalışıyordu. Nisan 2017’den itibaren Akkök Holding A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliğini de yapan Ataünal, 2013 senesinden bu zamana dek TÜSİAD üyesi. Başkanlığı'na Özlem Ataünal geldi.

 

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.


Geri Dön