12 / 05 / 2024

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.



Akkök Holding enerji grup firmalarının iş bvirliği ile yürüttükleri Kadın Enerjisi uygulamasının Kampüste ayağı kapsamındaki ikinci programın lansmanında Özlem Ataünal yaptığı konuşmada:

"Enerji sektöründe yeni bir gelecek için Kadın Enerjisi"Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Enerjiden mesul İcra Kurulu Üyesi ve CFO'su Özlem Ataünal açıklamasında enerji sektöründeki kadın temsilinden söz etti. Ataünal, şunları söyledi; " Türkiye'de enerji sektöründeki kadın mümessiller, hakikaten çok az. Yüzde 20'lerin bile altında. Bu seviye mavi yakada ise sadece  yüzde 10. Çarpıcı bir başka örnek de Elektrik ve Elektrik  Elektronik Mühendisliklerinden mezun olan kız öğrenci seviyesi.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Bu oran, 2020 senesinde yüzde 18 olarak uygulandı. Akkök Holding'in enerji grup şirketleri Akenerji, SEDAŞ ve Sepaş Enerji olarak bizler de enerji sektöründe ezberlerin haricinde yeni bir gelecek için yoldayız. Kariyerim boyunca en çok heyecanlandığım proje. Herkeste aynı heyecanı görüyorum".

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön