28 / 04 / 2024

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?



Türkiye’de gayrimenkul dünyasının yabancı yatırımcılara açılan kapısı olan Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği’nin, 2. Olağan Genel Kurul Toplantısını dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 4 senedir Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenmiş olan Faruk Akbal, başkanlık görevini Tekçe Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe’ye devretti. 

Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

1972 yılında Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğan Bayram Tekçe, Ereğli Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Bayram Tekçe daha sonra  Ankara  Üniversitesi DTCF Hollanda Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden Filolog olarak mezun oldu. 
Yabancıya gayrimenkul satışının yasal olarak yapılmaya başlandığı 2004'te Antalya Homes AŞ.’yi kuran Bayram Tekçe, emlak sektörünü de önemli ilklerle tanıştırdı. Proptech alanına da önemli yatırımlar yapan Tekçe, bu alanda 2008 yılında başlatmış olduğu uzaktan satış sistemi TeleProperty ile online gayrimenkul satışının ülkemizdeki ilk sistemli örneğini de hayata geçirdi. 

2017 yılında İspanya merkezli Spain Homes’u devreye alan GİGDER Başkanı Bayram Tekçe, 2018 yılında profesyonel satış ofislerinin organizasyonunu yapan Tekce Exclusive Gayrimenkul Pazarlama AŞ’yi kurdu. Yine paylaşılan detaylara göre 2018'de ilk defa 'gayrimenkul ihracatı' kavramını kullanarak Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) bünyesinde 'Gayrimenkul İhracat Komitesi'ni kuran GİGDER Başkanı Bayram Tekçe, bu komiteye başkanlık ederek 2025'e yönelik önemli hedeflerin temellerini attı. 

Verilen bilgilere göre 2020 senesinden bu yana Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği’nin (GİGDER) kurucu Genel Başkan Yardımcısı olarak yönetim kurulunda görev yapan Bayram Tekçe, TEKCE grup şirketleri ile Hizmet İhracatçıları Birliği’ne, Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’na (DEİK) ve İspanya İş Konseyi'ne de üye. 

İleri düzeyde İngilizce ve Hollandaca bilen GİGDER Başkanı Bayram Tekçe, evli ve 2 çocuk babasıdır.

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

GİGDER, olağanüstü çalıştay için düğmeye bastı! Yabancıya konut satışında hedef 25 milyar dolar! 

GİGDER'den Türk pasaportuna değer kazandıracak 'Gümüş' ve 'Altın' vize önerisi!


Geri Dön