27 / 04 / 2024

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?



İş Hayatı

Berlin Teknik Üniversitesi'nde Mühendislik Fakültesi bölümünde yüksek lisans mezunu olan Emir Ali Bilaloğlu, iş hayatına 1991 senesinde Almanya’daki Audi AG ana merkezinde Finansal Kontrol ve Bölge Satış Müdürü vazifesiyle başladı. 2000 senesinde Doğuş Otomotiv’de İş Geliştirme ve Strateji ’den mesul olarak çalışan Ali Bilaloğlu, 2001 senesinde Audi AG’nin Dubai’den mesul Kurucu Genel Müdürü olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde vazife aldı.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

2004 senesinde Türkiye’ye gelerek Doğuş Otomotivde Audi ve Porsche markalarından mesul Genel Müdür olarak vazifeye getirildi. 2007 Haziran ayında Doğuş Otomotiv İcra Kurulu'nda başkanlık (CEO) vazifesine atandı. Doğuş Otomotiv’in 29 Mart 2018'de yapılan 2017 Faaliyet senesi Olağan Genel Kurulu oturumubnda, Emir Ali Bilaloğlu oybirliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına layık görülmüştür.

Bilaloğlu, 2007 senesinden bu zamana Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı olarak vazife yapıyordu. Ali Bilaloğlu, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra, İcra Kurulu Başkanlığı görevini de yürütmeye devam ediyor. 


Geri Dön