27 / 04 / 2024

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 



Türkiye'nin en büyük gayrimenkul platformu, sektörün çatı kuruluşu olan GYODER'de bugün bayrak değişimi oldu. Mehmet Kalyoncu'nun başkanlığındaki GYODER'in yeni başkanı artık Neşecan Çekici oldu. Peki Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? 

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

GYODER'İN YENİ BAŞKANI NEŞECAN ÇEKİCİ KİMDİR?

Neşecan Çekici, 1962 yılında Malatya 'da doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Malatya'da tamamladı. Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- İktisat Bölümü mezunu olan Neşecan Çekici, İstanbul Üniversitesi'nde Para/Banka Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitiminin ardından, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde MBA programını tamamladı.

Türkiye'nin önde gelen holdinglerinde yedi yıl boyunca yöneticilik görevlerinde bulunduktan sonra 1995 yılında gayrimenkul sektörüne adım atan ve bugüne değin farklı birçok projede imzası yer alan Neşecan Çekici, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş'nin kurucusu ve yönetici ortağıdır.

 

Sektörle ilgili birçok araştırma, derleme ve makalesi olan Çekici, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Değerleme Uzmanlığı Lisansı'na sahip. 2011 - 2013 döneminde Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği'nde (LideBİR) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. Aynı zamanda birçok üniversitenin lisans ve yüksek lisans programlarında sektör öğretim görevlisi olarak dersler veriyor.

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

Uzun yıllar Türkiye’de kadın girişimciliğini geliştirmek, ekonomik ve sosyal yaşamda kadının konumunu güçlendirmek amacıyla destek verdiği Kadın Girişimciler Derneği’nde (KAGİDER) 2023 - 2025 dönemi Yönetim Kurulunda Asil YK üyesi olarak görev yapıyor. Neşecan Çekici, GYODER’de 2011 yılından bu yana aralıksız olarak Yönetim Kurulları’nda en son Başkan Yardımcılığı olmak üzere birçok görev aldı. Neşecan Çekici, evli ve bir kız çocuk annesidir.

GYODER'in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!


 


Geri Dön