03 / 05 / 2024

GYODER'in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

GYODER'in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

GYODER’in başkanlık görevini, dernekte uzun zamandır aktif görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı.



GYODER’in başkanlık görevini, dernekte uzun yıllardır aktif görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı. GYODER’e 3 yıl boyunca başkanlık yapan Mehmet Kalyoncu ise görevine GYODER Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecek. Yeni dönemde ise GYODER Başkan Yardımcısı olarak görev alacak isimler de Ayla Heyfegil, Cem Yılmaz, Tuğra Gönden, Mahmut Sefa Çelik, Yağmur Yaşar ve Burak Kutluğ olarak belirlendi.

BAŞKANLIK GÖREVİ MEHMET KALYONCU'DAN, NEŞECAN ÇEKİYE GEÇTİ!

Mehmet Kalyoncu, 3 Kasım’da düzenlenen basın toplantısında görevi Neşecan Çekici’ye devretti. Kalyoncu 3 yıldır büyük bir heyecan ve sorumlulukla yürüttüğü GYODER Başkanlığı görevini, Yönetim Kurulu’nda alınan ortak kararla, 2011’den beri yönetimde aktif rol alan Neşecan Çekici’ye devrettiğini açıklayarak '' Ben bu dönemde vicdanımı dinleyerek kurucusu olduğum Türkiye Tasarım Vakfı çatısı altında deprem bölgesindeki tasarım ve planlama çalışmalarına odaklanacağım” diye konuştu.

GYODER in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

YAPI ENDÜSTRİSİNİN İLK KADIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU LİDERİ!

Yeni dönemde GYODER Başkanı olarak görev yapacak olan Neşecan Çekici, 2003 yılında üye olarak katıldığı GYODER’de 2011 yılından bu yana yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyordu.

Son olarak Başkan Yardımcılığı görevi yapan Neşecan Çekici basın toplantısında yaptığı konuşmada “Sayın Kalyoncu liderliğindeki yönetim kurulumuzun, değerli başkan yardımcılarımızın, icra kurulumuzun, komitelerimizin ve çok kıymetli üyelerimizin destekleri ile 3 yıldır birçok projenin ilk tohumlarını attık ve hepsinde de sektörümüze ve kamuya yarar sağlayabilecek bir aşama kaydettik.

GYODER olarak, sektörün kuvvetli desteği ile devam eden projelerimize ivme kazandırarak kararlılıkla ilerleyeceğiz. Bu yeni dönemde iş birliği ve dayanışma ruhuyla, gayrimenkul sektörümüzü daha ileriye taşımak için birlikte çalışacağız” dedi.

Neşecan Çekici, bu görevlendirme ile Türkiye’de yapı endüstrisinin ilk kadın sivil toplum kuruluşu lideri oldu.

GYODER in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

GYODER'İN ANA VİZYONU 4T PRENSİPLERİNİ HER FIRSATTA VURGULAYACAĞIZ!

Neşecan Çekici, GYODER olarak son dönemde Yeni Konut Modeli de dahil pek çok yenilikçi projeye imza attıklarını söyleyerek, GYODER’in ana vizyonu olan 4T yani Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum prensiplerini her fırsatta vurgulamaya devam edeceklerini açıkladı.

"ÜNİVERSİTELERLE İŞ BİRLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Eğitimin her zaman kendileri için öncelikli konuların başında yer aldığını belirten Çekici, sektörün gelişmesi, içinde istihdam edilen insan kaynağına yatırım ile olabileceğini vurgulayarak '' Eğitim, Yayınlar ve Bilgi Üretimi Komitemizin çalışmaları ile bu alanda taşıyıcı platformumuz olan GYODER Akademi bu kapsamda önemli bir rol üstleniyor.  Ankara  Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi ile de çeşitli akademik iş birliklerimizi devam ettireceğiz” dedi.

GYODER in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

FİYATLARDAKİ MANİPÜLASYON VE FIRSATÇILIĞIN ÖNÜNE GEÇİLECEK!

GYODER Eğitim, Yayınlar ve Bilgi Üretimi Komitesi önderliğinde hazırlanan GYODER Gösterge ile de sektörle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı sunduklarını anımsatan Çekici, üzerinde çalışmaya devam edecekleri bir diğer projenin ‘Konut Projeleri İçin Pazar Yeri’. olacağını söyledi. 

Öte yandan Çekici; son dönemde herkesin aklını kurcalayan fiyatlar konusundaki manipülasyon ve fırsatçılık endişesini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Geri Dön