28 / 04 / 2024

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.



Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul sektörü organizasyonları arasında yer alan GYODER, pek çok kişi tarafından merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ni 25 Ekim-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi. 

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, gayrimenkul sektörünün gelişimi, depremden etkilenmiş olan  şehirlerdeki dönüşüm ve yapılaşma, gayrimenkul sektöründeki hedef ve misyonların sektör paydaşlarıyla masaya yatırıldığı ve iş dünyasından birçok kişinin katılım sağladığı söz konusu zirvenin teması "Şehrini Vicdanla Tamamla" şeklinde belirlendi.  

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bu sene 2. defa GYODER GYO Komitesi’nin katkılarıyla verilen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ödülleri’ne de ev sahipliği yaptığı zirvede Akmerkez, "Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü"nü aldı.
 
Yine paylaşılan bilgilere göre merakla beklenen zirvede ödül alan Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Tümkaya konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Akmerkez GYO ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi nde ödül!

İşte  Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Tümkaya'nın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar...

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Tümkaya söz konusu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bizim bugüne kadar Türkiye ve uluslararası platformlarda saygın kuruluşlardan almış olduğumuz ödüller, güçlü, kârlı finansal yapımız ve kurumsallığımız, şirketimizin başarılı büyümesindeki sürdürülebilirliği gösteriyor. Ayrıca bunun yanında, geleceğe yatırım yapma ilkesiyle imza atmış olduğumuz projelerimizi de hız kesmeden sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizin tam da 100. yılında hep beraber, ülkemizi daha güçlü, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir geleceğe taşımak  için Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.  

Yine paylaşılan detaylara göre Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ödülünü kazanması, söz konusu şirketin kârlılık ve yatırımcılarına değer sunma konusundaki başarısının bir yansıması şeklinde görülüyor.

Akmerkez GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 


Geri Dön