27 / 04 / 2024

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.



Toplumun gereksinim ve taleplerini önceliklendiren, sürdürülebilirliği ise en mühim firma politikaları içinde konumlayan AKİŞ GYO bu başlıklarda hayata geçirdiği aksiyonlar ile GYODER'in gayrimenkul sektörünün algısını güçlendirerek gelişimini destekleyen projeleri ödüllendirmek amacıyla verdiği GYODER Toplumsal Katkı ve GYODER Sürdürülebilirliğe Katkı ödüllerinin sahibi oldu.

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değeri belli oldu!

SOSYAL BECERİLERİN GELİŞİMİNE KATKI

Akiş GYO önderliğinde EBRD Teknik desteği ile AYD, Direm Fikir Atölyesi ve TAMPF iş ortaklarıyla hayata geçirilen “BİZ1İZ” Alışveriş Merkezleri Hizmet Çalışanı Eğitim ve Gelişim Programı, 2022 GYODER Topluma Katkı Ödülü’nü almaya layık görüldü. Akiş GYO’nun sürekli öğrenme ve gelişim anlayışını çalışanlarından, taşeron hizmet çalışanlarına uzanan geniş bir ekosistemde uygulamak amacıyla hayata geçirdiği, sahanın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve gelişim alanlarını destekleyen program kapsamında taşeron çalışanların sosyal ve iş becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.


Geri Dön