02 / 05 / 2024

Özlem Çerçioğlu koronavirüs açıklaması

Özlem Çerçioğlu koronavirüs açıklaması

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 448 parselin bir kısmı, 290 ada, 50 parsel, 308 ada, 13 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

İşte koronavirüs krizinden en az etkilenen ülke!

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü’nün (OECD) raporuna göre, Rusya ekonomisi, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl yaşanan ekonomik krizden diğer birçok gelişmekte olan ülkelerden daha az etkilendi.

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Koronavirüs kişisel havuz yapımına talebi arttırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada "Kişisel havuz yapım talebi, koronavirüs nedeniyle geçen seneye göre yüzde 25-30 oranında arttı." diye konuştu.

Koronavirüs krizinin vergisel etkileri!

Koronavirüs karşısında birçok ülke, kendi ekonomik imkanları çerçevesinde tahsil edeceği birtakım vergilerini erteledi. Ülkemizde de bu çerçevede bazı mükelleflere birtakım kolaylıklar getirildi.

Koronavirüs Türkiye'de konut fiyatlarını artırdı mı?

Koronavirüs sürecinde ülke genelinde talep edilen konut satış fiyatında yüzde 11, kira fiyatı yüzde 6 artış yaşandı. Büyük şehirlerden diğer şehirlere ve müstakil konutlara da talep artışı yaşanıyor...

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

Koronavirüs konut trendlerini değiştirecek! 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ağaoğlu, koronavirüs salgınının, tüm sektörleri etkilediği gibi, konut sektöründe de trendlerin değişmesine sebep olacağını belirtiyor. Ağaoğlu, karantina süreci bittiğinde, tüketicilerin ne istediklerini çok daha iyi analiz edeceklerini ifade etti..

Özlem Çerçioğlu koronavirüs açıklaması Haberi

Özlem Çerçioğlu koronavirüs açıklaması

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sağlık sistemindeki yoğunluğu önlemek hedefiyle Zincirli Han Oteli’ni karantina hastanesi ve 2 adet spor salonunu da sahra hastanesi olarak kullanmak üzere altyapı çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Sözcü'de yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi de karantina ve sahra hastanesi yapılacağını duyurdu. 

“GÜN DAYANIŞMA, GÜN DESTEK GÜNÜ”

Konuya ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından yapan Çerçioğlu, "Gün dayanışma, gün destek günü! Sağlık sisteminde yaşanabilecek yoğunluğu önlemek amacıyla; Zincirli Han Otelimizi karantina hastanesi, 2 adet spor salonumuzu sahra hastanesi olarak kullanmak üzere altyapılarını hazırladık. Biz buradayız, siz de lütfen evde kalın" dedi.

SAHRA HASTANESİ NEDİR?

Sahra hastaneleri felâket mağdurlarına güvenli sağlık hizmetleri sunmak için önceden belirlenmiş, güvenli bölgelerde hastaların tedavisini sürdürmek için afetlerden sonra kurulan geçici hastaneler.