29 / 04 / 2024

Özlem Gülen

Özlem Gülen

Tepe Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Gülen, Özlem Gülen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen depreme karşı vatandaşların, DASK yaptırmasının yanı sıra tüm varlıklarını sigorta kapsamına almasının önemini vurguladı.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

Geçtiğimiz ay aldıkları zamlarla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilere son dakika Ağustos müjdesi! Bu rekor promosyonu duyan kulaklarına inanamıyor! Hemen 7.500 lira alabilirsiniz!

Temmuz ayı zamlarıyla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir müjde daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emine Gülen Tek tarafından kuruldu.

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Neslihan Türe ve Özlem Gündoğan tarafından kuruldu.

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Huk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülen Hasan Mertkan Atik ve Utku Emecan ortaklığında kuruldu.

Diamond Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin tL sermaye bedeli ile Özlem Güven Elmas tarafından kuruldu.

Özlem Gülen Haberi

Özlem Gülen

Tepe Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Gülen, Özlem Gülen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Tepe Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve...