04 / 05 / 2024

Özlem Şenyol açıklamları

Özlem Şenyol açıklamları

Yüksek katlı yapıların bulunduğu Konak ve Bayraklı sınırlarında yer alan sahil ile iç kısımları kapsayan Alsancak Liman Arkası ve Salhane Bölgesi Halkapınar-Salhane Kesimi Uygulama İmar Planı iptal edildi.

Ak Parti’den son dakika açıklaması geldi! Staj süresi EYT’ye sayılacak mı?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin kapsamına girerek emekli olmak isteyenler çeşitli yollar ararken, bunlardan biri olarak staj döneminin prim gün sayısına eklenip eklenmeyeceği konusu pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. Ak Partili Özlem Zengin, staj süresi ve emeklilik ile ilgi

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

TMSF, Özlem Çelik'i 19 milyon TL bedelle yeniden satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden 19 milyon Türk Lirası bedelle yeniden satışa çıkardı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Milas'a yerleşen Özlem Tekin, çiftlik hayatına alıştı!

Şandan şöhretten vazgeçen Özlem Tekin, geçtiğimiz gün üzerinde şalvarı, küçükbaş hayvanlarını güderken görüntülendi. 

TMSF, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü ihale yoluyla satışa çıkardı.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Süleyman Soylu: Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet Riskini Azaltma ve Deprem Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.  Süleyman Soylu, "Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu" dedi...

AFAD'ın deprem gözlem istasyonu sayısı 1100'e ulaştı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yaptığı açıklamada, "Avrupa'nın 2'nci büyük gözlem ağıyla depremleri daha hassas ölçebiliyoruz" dedi.

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

Özlem Şenyol açıklamları Haberi

Özlem Şenyol açıklamları


Yüksek katlı yapıların bulunduğu Konak ve Bayraklı sınırlarında yer alan sahil ile iç kısımları kapsayan Alsancak Liman Arkası ve Salhane Bölgesi Halkapınar-Salhane Kesimi Uygulama İmar Planı iptal edildi. Dava açan Şehir Planlamacıları Odası adına konuşan Başkan Şenyol, 'Umarız bundan sonraki süreçte artık sermaye odaklı değil de kamu yararı güden uygulamalar gündeme gelir' dedi


İzmir'de birçok yüksek yapının ve gökdelenlerin yer aldığı İzmir'in yeni kent merkezi olarak lanse edilen ve Konak ile Bayraklı sınırları içerisinde bulunan sahil ile iç kısımları kapsayan Alsancak Liman Arkası ve Salhane Bölgesi Halkapınar-Salhane Kesimi Uygulama İmar Planı mahkeme tarafından iptal edildi. Plana yönelik dava sürecini başlatan Şehir Planlamacıları Odası adına konuşan Başkan Özlem Şenyol, planların sermaye odaklı olarak değiştirilmesinin karşısında olduklarını ve planın pek çok soruna...