09 / 05 / 2024

özlem tuna

özlem tuna

Tasarımcı Özlem Tuna, önümüzdeki 10 yıl içerisinde İstanbul'da kapalıçarşı ve hanların büyük önem kazanacağını söyledi...

Tuna Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şakir şişek ve Özlem Şişek tarafından 500 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirtti.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirterek, bu binaların olduğu tüm bölgelerde kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış ofisi!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Düzlem Yapı Papatya Park Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim!

Toplam 1140 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi.

1996 yılında Türkiye, Tuna Nehri'nin geçtiği ülkelerden vergi alacakmış!

1996 yılında Marmara Denizi'ni kurtarmak için hazırlanan projeyle Türkiye, Avrupa Topluluğu'nun koyduğu Çevre Vergisi'nin bir benzerini, Marmara'yı kirleten Tuna Nehri'nin geçtiği ülkelere uygulayarak ''Tuna Vergisi'' alacakmış.

Derya Tuna villasını aylık 70 bin liraya Serçe dizisine kiraladı!

Serçe Sarayı dizindeki aylık 70 bin TL kira ödenen villanın sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna çıktı.

Özlem Serbest kimdir?

Mimar Özlem Serbest kimdir? Özlem Serbest, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Serbest, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Serbest...

Özlem Çerçioğlu'ndan Emekli Evi müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi.

Mustafa Tuna: Sincan'ın geleceğine yatırım yapıyoruz!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Netlik Ayarı" adlı programda Sincan'ı anlattı. Radyo Doğada leyle Yiğit Arasa konuk olan Başkan Tuna, canlı yayında vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Mustafa Tuna: Sincan, Ankara'nın merkezi olacak!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan'ın gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam, kültür ve üniversite merkezi olacağını belirtti.

Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işi ihaleye çıkıyor!

Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü; Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işini 13 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence daire fiyatları!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence'ın 386 adet konut ve 26 adet ticari ünite bulunan ilk etapında daire satışları başladı. Projede 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor.

özlem tuna Haberi

özlem tuna
İstanbul'da önümüzdeki 10 yıl içerisinde çeşitli değişiklik olması bekleniyor. Tasarımcı Özlem Tuna, İstanbul'da 10 yıl içerisinde ne gibi değişiklikler olacağı ile ilgili konuştu. Tuna, önümüzdeki yıllar içerisinde Kapalıçarşı ve han bölgesinin büyük önem kazanacağını...