01 / 05 / 2024

Özlem Uyaroğlu

Özlem Uyaroğlu

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Binası kentsel dönüşüme girenler dikkat! Herkes bu hatayı yapıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Av. Merve Uyaroğlu, bugünkü köşesinde kentsel dönüşüm sürecinde maliklerin dikkat etmesi gerekenleri kaleme aldı. İşte Av. Merve Uyaroğlu'nun 'Kentsel dönüşüm sürecine girmeden önce maliklere tavsiyeler' başlıklı yazısı...

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.

İnstanbull Uluslararası İnşaat Mühendislik Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnstanbull Uluslararası İnşaat Mühendislik Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Özlem Tataroğlu ile Serhan Tataroğlu tarafından kuruldu.

Ali Uyaroğlu, Antalya Kepez'de okul yaptırıyor!

Antalya’da daha önce 2 cami, 1 okul ve 1 Kuran kursu yaptıran hayırsever Ali Uyaroğlu, yeni bir okul daha yaptırıyor. Uyaroğlu, tüm bağışlarını Allah rızası için yaptığını söyledi.

Emlak Konut'ta 2 atama!

Emlak Konut GYO’da 12 yıldır görev yapan Özlem Hanoğlu Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un danışmanlığına atandı. Fatih İbiş ise Emlak Konut Basın Müşavirliği görevini üstlendi.

Beyoğlu'ndaki hazine arazisi İBB'ye devredildi mi?

İBB ile Milli Savunma Bakanlığı arasında 2005 yılında Kasımpaşa Takas Protokolü imzalandı. Protokole göre, Beyoğlu'nda Hazine'ye ait MSB'ye tahsis edilmiş 292 bin 460 metrekarelik arazi ve üzerindeki tesisler İBB'ye devredilecekti, Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre bu devir gerçekleşmedi...

Balbey'de kentsel yenileme heyecanı!

Balbey Mahallesi muhtarı Abdullah Uyaroğlu, “Menderes Türlel'in gayretiyle, Türkiye'de on binlerce mahalle varken Balbey Mahallemiz Bakanlar kurulu kararı ile, “Balbey Koruma Eksenli Kentsel Yenileme Projesi” olarak tescil edilmesini sağladı'' dedi.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Özlem Çerçioğlu'na açılan davanın ilk duruşması yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun belediye başkanlığı döneminde yaptırılan 'Kent Meydanı' yapım işinde "İhaleye fesat karıştırma" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Özlem Uyaroğlu Haberi

Özlem Uyaroğlu

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-RESTORAN         a.Hertürlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesislerini kurmak, kurulu olanları devir almak.  b.Hertürlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışını yapabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-   GIDA a.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak kiraya vermek. b.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne...