27 / 04 / 2024

özler inşaat İstanbul Inn Levent

özler inşaat İstanbul Inn Levent

Şişli İstanbul Inn Levent telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi. Dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlangıç gösteren proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile yükseliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent nerede?

İstanbul Inn Levent'te 130 adet bağımsız birim yer alıyor. Dairelerin alanları 59 metrekareden başlangıç gösteren proje 15 bin 250 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent nerede?

İstanbul Inn Levent satış fiyatları!

İstanbul Inn Levent satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Lansmanı 8 Mayıs Cuma günü yapılacak olan projede teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

İnşaat işçileri referanduma ne diyor?

Fatih'teki bir dernekte bir grup inşaat işçisi kart oynuyor. İşçilerin gündeminde ise referandum var. Peki inşaat İstanbul'da inşaat işçileri referanduma ne diyor?

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Bebek'te doğal sit alanına yapılan inşaat yargıya takıldı!

İstanbul Bebek'te Boğaz'a bakan ve doğal SİT olan arazide yapılan inşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden vize aldı ancak yargıya takıldı. Mahkeme, ruhsatsız inşaatın yıkılmasına ve arazinin eski hale getirilmesine karar verdi.

DKY İNŞAAT Tekel Evleri'ni İstanbul'a kazandıracak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya 'Yeniden İstanbul' sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor...

DKY İnşaat Tekel Evleri'ni yenileyecek!

DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Ali Dumankaya, sitenin 6306 nolu yasadan faydalanabilmesi için gerekli olan 2/3 çoğunluğa ulaşmada sona yaklaştıklarını belirtti.

Dumankaya İnşaat Tekel Evleri'ni yeniliyor!

'YENİDEN İstanbul'sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Şirket ilk kazmayı 2014'ün ikinci yarısında vurmayı planlıyor...

DKY İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüm projesi yapıyor!

' Yeniden İstanbul ' sloganı ile kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe' de bulunan Tekel Evleri' ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanı yor...

Selçuk Sukas, Emiroğulları İnşaat'a transfer oldu!

İstanbul inşaat sektörünün başarılı satış müdürlerinden Selçuk Sukas artık Bursa'da. Bursa ‘ da yirmi yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Emiroğulları inşaat; İstanbul firmalarını ekarte ederek Selçuk Sukas’ın Bursa'ya transferini gerçekleştirdi

Makrom City inşaatının havadan görüntüleri!

İstanbul Esenyurt'taki Makrom Yapı'ya ait Makrom City inşaatının durumunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

özler inşaat İstanbul Inn Levent Haberi

özler inşaat İstanbul Inn Levent

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçirilen İstanbul Inn Levent Evleri Kanyon AVM’ye 300 metre mesafede; Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın konumda bulunuyor.


İlk etabında 130 daire satışa sunulan Şişli İstanbul Inn Levent telefon numarası 0212 679 58 58. Projede firma bünyesinde yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan kısım 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen İstanbul Inn Levent Residence'de teslimlerin 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor.


Spor salonları, misafir ve parti odaları, otopark, toplantı odaları, asansörler, Plug INN aktivite odaları gibi sosyal imkanlara sahip olan İstanbul Inn Levent Şişli 200 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Özler İnşaat İstanbul Inn Levent'in daire alanları...