05 / 05 / 2024

özler inşaat İstanbul Inn Leventj projesi

özler inşaat İstanbul Inn Leventj projesi

İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk etabında 130 bağımsız birimin satışa sunulduğu projede 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı seçenekler yer alıyor.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

İnşaat işçileri referanduma ne diyor?

Fatih'teki bir dernekte bir grup inşaat işçisi kart oynuyor. İşçilerin gündeminde ise referandum var. Peki inşaat İstanbul'da inşaat işçileri referanduma ne diyor?

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Bebek'te doğal sit alanına yapılan inşaat yargıya takıldı!

İstanbul Bebek'te Boğaz'a bakan ve doğal SİT olan arazide yapılan inşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden vize aldı ancak yargıya takıldı. Mahkeme, ruhsatsız inşaatın yıkılmasına ve arazinin eski hale getirilmesine karar verdi.

DKY İNŞAAT Tekel Evleri'ni İstanbul'a kazandıracak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya 'Yeniden İstanbul' sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor...

DKY İnşaat Tekel Evleri'ni yenileyecek!

DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Ali Dumankaya, sitenin 6306 nolu yasadan faydalanabilmesi için gerekli olan 2/3 çoğunluğa ulaşmada sona yaklaştıklarını belirtti.

Dumankaya İnşaat Tekel Evleri'ni yeniliyor!

'YENİDEN İstanbul'sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Şirket ilk kazmayı 2014'ün ikinci yarısında vurmayı planlıyor...

DKY İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüm projesi yapıyor!

' Yeniden İstanbul ' sloganı ile kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe' de bulunan Tekel Evleri' ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanı yor...

Selçuk Sukas, Emiroğulları İnşaat'a transfer oldu!

İstanbul inşaat sektörünün başarılı satış müdürlerinden Selçuk Sukas artık Bursa'da. Bursa ‘ da yirmi yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Emiroğulları inşaat; İstanbul firmalarını ekarte ederek Selçuk Sukas’ın Bursa'ya transferini gerçekleştirdi

Makrom City inşaatının havadan görüntüleri!

İstanbul Esenyurt'taki Makrom Yapı'ya ait Makrom City inşaatının durumunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

özler inşaat İstanbul Inn Leventj projesi Haberi

özler inşaat İstanbul Inn Leventj projesi

Ünal İnşaat ile Özler İnşaat Ortaklığı ile yükselen İstanbul Inn Levent Konutları 24 Nisan Cuma günü basına tanıtılacak. Proje Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Teslimleri 1 yıl sonra gerçekleşecek olan İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Dairelerin büyüklükleri minimum 59 metrekare olarak tasarlanan İstanbul Inn Levent Residence  15 bin 250 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Tekfen Tower projesinin hemen arkasında bulunuyor.


Şişli İstanbul Inn Levent 'te stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve penthouse daireler mevcut. Proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede inşa ediliyor. 


İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları!

Toplam 5 bloktan meydana gelen İstanbul Inn Levent 'in ilk bloğu satışa sunuluyor. Projede konutların metrekare...