04 / 05 / 2024

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sonay Öz tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç tarafından kuruldu. 

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Es Hırdavat Nalburiye Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Hırdavat Nalburiye Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Ksm 34 İnşaat Nalburiye Temizlik Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksm 34 İnşaat Nalburiye Temizlik Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gayıp tarafından kuruldu. 

Simay Nalburiye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simay Nalburiye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aygın tarafından kuruldu.

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tufan Çınar tarafından kuruldu.

Al Laham Emlak Danışmanlık Aracılık ve Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Laham Emlak Danışmanlık Aracılık ve Nalburiye Ticaret Limited Şirketi Fadı Allaham tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Coşan tarafından kuruldu. 

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bülent Batu tarafından kuruldu. 

Avar Yapı Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avar Yapı Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İsmail İnce tarafından kuruldu. 

Yizek Gıda Nalburiye Demir İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yizek Gıda Nalburiye Demir İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Selim Tavlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Uygar Nalburiye İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygar Nalburiye İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sait Başbuğ ve Serhat Başbuğ ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sonay Öz tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu. 


Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...