28 / 04 / 2024

Öznur Yaslı

Öznur Yaslı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Öznur Yaslı ile Samet İkier dün akşam evlendi...

Emlakkulisi.com Editörü Öznur Yaslı evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Öznur Yaslı ile Samet İkier evleniyor. Çiftin düğünü 9 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Emlakkulisi.com Editörü Öznur Yaslı nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Öznur Yaslı ile Samet İkier dün gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

Exacons Mühendislik Ve Tedarik Anonim Şirketi kuruldu!

Exacons Mühendislik Ve Tedarik Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Sönmez, Melih Kaya ve Ufuk Ünal ortaklığında kuruldu.

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

Euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar döviz kurları ile altın fiyatlarını kıyaslıyor. 100 euro 1 çeyrek altından daha fazla yapıyor. Peki 1 euro bugün ne kadar? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Koç tarafından kuruldu.

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Kaya ve Öznur Çökelek ortaklığında kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Öznur Dil tarafından kuruldu.

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öznur Daşkaya tarafından kuruldu.

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Pirim tarafından kuruldu.

Öztez Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztez Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öznur Tezgez tarafından kuruldu.

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Öznur Doğdu tarafından kuruldu.

Malatya Beydağı'nda 800 konut dönüşüyor!

Malatya'da çöken binanın enkazını inceleyen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Öznur Yaslı Haberi

Öznur Yaslı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Öznur Yaslı, Samet İkier ile dünya evine girdi.

22 Temmuz 2018 tarihinde nişanlanan Öznur Yaslı ile Samet İkier'in düğünü dün akşam saat 19:00'da Bahçelievler Olimpik Düğün Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Öznur Yaslı'yı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...