26 / 05 / 2024

Özse Nakliyat

Özse Nakliyat

Özse Nakliyat İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emiç Çetin tarafından kuruldu.

Özse Nakliyat İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özse Nakliyat İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emiç Çetin tarafından kuruldu.

Özplus İnşaat Metal Orman Ürünleri Mobilya Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özplus İnşaat Metal Orman Ürünleri Mobilya Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Vadi Isı Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Isı Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sivrikaya tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Sultangazi'de kuruldu.

Kale Göktürk İnşaat Elektrik Nakliyat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Göktürk İnşaat Elektrik Nakliyat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Kubilay Göktürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Mavikuş Sokak'ta kuruldu.

Med Nakliyat İnşaat İthalat İhracat Yatırım ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Med Nakliyat İnşaat İthalat İhracat Yatırım ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinem Dursun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Nişancı İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişancı İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Nişancı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Fatih Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Tamtaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamtaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasin Tamtaş, Cemil Tamtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sezer Türksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihi kuruldu.

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi, Tarık Koyun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Ayvacı İş Merkezi, Bağcılar'da kuruldu.

FMO Hafriyat İnşaat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

FMO Hafriyat İnşaat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, Oğuzhan Sermed tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Özse Nakliyat Haberi

Özse Nakliyat

Özse Nakliyat İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile  Emiç Çetin tarafından kuruldu.

Özse Nakliyat İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, sehir içi minibüs ile tasımacılık, tır gibi, kara araçları ile sehir içi, yurt içi ve yurt dısı esya ve yolcu tasımacılıgını yapmak, isletmek, islettirmek, kiralamak, kiraya vermek. Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

İncirtepe Mahallesi Doğan Araslı Blv No:34/4 Esenyurt