01 / 05 / 2024

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi' nde kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Selman Öztürk: İnşaat malzemecisi Türkiye'de üretim yapmalı!

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı. Öztürk, "Elektronik, mobilyacı, inşaat malzemecisi için de böyle olmalı. Herkesin Türkiye'de üretime yönelmesi gerekiyor" dedi.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi' nde kuruldu.

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Özhan Aşkın Öztürk: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın!

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, ilçede yapılması düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın" dedi, yetkilileri uyardı.

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu. 


Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde üretilmesini ve  pazarlamasını yapmak.  -Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde üretilmesi alım ve satımı , yurt içinde...