05 / 05 / 2024

Öztürk Holding gayrimenkul projeleri 2017

Öztürk Holding gayrimenkul projeleri 2017

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gonca Öztürk tarafından kuruldu.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Öztürk tarafından kuruldu.

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda İlker Öztürk tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Avrasya GYO, Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devrettiğini duyurdu...

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı.

İmza Öztürk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Öztürk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Öztürk Holding gayrimenkul projeleri 2017 Haberi

Öztürk Holding gayrimenkul projeleri 2017

Yusuf Öztürk, Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı. 9 yıl önce Afrika pazarına açılarak ağabeylerinin kurduğu şirketi 15 kattan fazla büyüttü. 2016’yı 3,1 milyar dolar ciroyla kapatacaklarını söyleyen Öztürk, Türkiye’de kentsel dönüşüm ve eğitim sektörüyle ilgilendiğini belirtiyor. “Bütün paramızı kaybetsek de Türkiye’de eğitim sektöründe mutlaka yatırım yapacağız” diyen Öztürk, yönettiği 32 milyar dolarlık fonun da Türkiye’de yatırım fırsatlarını araştırdığını söylüyor.



Yusuf Öztürk, 44 yaşında, Türkiye’nin yurt dışındaki en genç ve başarılı patronlarından biri. ITÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu. 9 yıl önce ağabeylerinin kurduğu şirketi yurt dışına açarak 3 milyar doların üzerinde cirosu olan büyük bir holdingin sahibi oldu. 2007’de Afrika pazarına girmesinin dönüm noktası olduğunu söyleyen Öztürk, sahra altı Afrika’da aldığı müteahhitlik işleriyle dev birimparatorluk kurdu.


Afrika’dan sonra Orta Doğu’ya ve...