03 / 05 / 2024

Öztürkler ermenistan yatırımları

Öztürkler ermenistan yatırımları

Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, toplu konut idaresinin bir yapısını oraya kurmaya çalışıyoruz. Hasılat paylı, gelir dağılımlı bir proje entegre edeceğiz. İlk etabı beş bin konut ama toplam 300 bin kişi sıra bekliyor...

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağrı'da planlanan ulaşım yatırımları mecliste!

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor!

Yeni nesil yapı malzemeleri üzerine çalışmalar yapan Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor. Persan Yapı Türkiye Satış Müdürü Ulaş Öztürk, “Yenilikçi ürünlerle ihracatımızı da arttırıyoruz. Üretimimizin yüzde 50’sini 9 ülkeye ihraç ediyoruz” diye konuştu.

Türkler konut yatırımı için dümeni ABD'ye kırdı!

Türkler’in ABD’ye gayrimenkul yatırımları son bir yılda hızla yükseliyor. Türkler, Florida’nın en gözde müşterileri oldu.

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Öztürkler ermenistan yatırımları Haberi

Öztürkler ermenistan yatırımları

Afrika'daki projeleriyle bilinen Öztürkler Holding, Kâbe yakınında kurulacak olan yeni şehrin inşasında görev alacak. Şirket, Ermenistan'a da konut projesiyle giriyor.


Afrika'da birçok projeye imza atan Öztürkler Holding, Kâbe'ye 2 bin 800 metre uzaklıktaki 100 bin hacının konaklayabileceği ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği (yemek, sağlık, alış veriş vb.) yeni şehir projesinde görev alacak. Proje, Endonezya hacıları için inşa edilecek. Ermenistan'a da konut yapan Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ile bir araya geldik. 


 Suudi Arabistan projesini biraz açarmısınız? 

Endonezya, en fazla hacı gönderen ülkeler arasında. Endonezya ve Suudi Arabistan hükümetleri arasındaki bağı ilk önce biz kurduk. Bu iş devremülk gibi görülüyor ama değil. Mekke'nin göbeğinde, Kabe'ye 2-3 bin metre mesafede bir şehir yapacağız. 100 bin hacının iki ay boyunca konaklayabileceği, vazifesini yerine getirebileceği...