08 / 05 / 2024

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Niyazi Mert Demir imzasıyla kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ekonomist Mert Başaran'dan ABD devinin dolar/TL tahminine yanıt geldi: Halkı kandıramazsınız!

Wells Fargo, dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde gerileyeceğini belirtti. Söz konusu tahmine Ekonomist Mert Başaran'dan yanıt geldi. İşte Mert Başaran'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Nazset İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazset İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Barış Gezer tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Niyazi Mert Demir imzasıyla kuruldu. 


Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;- Her türlü metal ürünlerinin işlenmesi alım ve satımını yapmak , -  Bilumum hırdavat malzemelerinin alım satımı  - Her türlü demir çelik ürünleri sac , çinko , bakır ,galvaniz sac , U demiri L demiri , flanş boru ve eklenti parçalarının alım ve satımını yapmak. -  Her türlü demir ve metal ürünlerinin ham mamül ve yarı mamül ürünlerinin yan ürünlerine toptan ve perakende alım ve satımını yapmak.       - Her türlü kesici takım malzemelerini almak , satmak imalatını yapmak.Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak yedek parçalarını...