28 / 04 / 2024

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Yeni yıla girilmesiyle birlikte yatırımcılar da hangi yatırım aracına yatırım yapacağını araştırıyor. Pek çok kişi altın, dolar, bitcoin ya da borsa yatırımından hangisini seçeceğini düşünürken, Ekonomist Mert Başaran'dan flaş bir paylaşım geldi.

Mert Başaran resmi X hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımda kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. Açıklamasında "Kız çocuğu olanlara sesleniyorum, öyle zor bir dünyada yaşıyoruz ki mutlaka bir kere değil iki kere yatırım yapın." diyen Mert Başaran, çocukların geleceği için bireysel emekliliğe hisse senetlerine, topraklara küçük küçük paralar yatırılması tavsiyesini verdi.

Mert Başaran, "Yarın öbür gün bir çocuğunuz olduğunda yanlış insanla evlenebilir, yanlış bir işe girebilir, üzüldüğünde kızdığında masaya vurup kalkacak gücü olması lazım. Bunun da yolu ekonomik özgürlüktür bunun da yolu sizin o küçükken atacağınız bir tohumdur. Küçük paraları küçümseyen küçük kafalarda olmayalım" 
dedi.


Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde:

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Mert Başaran'ın paylaşımına gelen yorumlar...

 

 


 

1952 yılında İstanbul'un imar planı yapılmış!

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Vatandaş altın almasın, parasını faize mi yatırsın?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön