19 / 05 / 2024

Özuğur Yapı adres 

Özuğur Yapı adres 

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demir tarafından kuruldu.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demir tarafından kuruldu.

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Begüm Kılıç , Uğur Yapıcı tarafından kuruldu.

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Özuğur Enerji ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özuğur Enerji ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Demir tarafından kuruldu.

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Uğur ve Suat Uğur tarafından kuruldu.

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Canuğur Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canuğur Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Süslü tarafından kuruldu.

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

ur Yapı imzası taşıyan Topkapı Evleri 224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Projede 600 TL’den başlayan taksitlerle ve 120 ay vade imkânıyla ev sahibi olunabiliyor. Peki Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Özuğur Yapı adres  Haberi

Özuğur Yapı adres 

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demir tarafından kuruldu.

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç konusu başlıca şunlardır. Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini yapmaktır. Şirket bu amacı gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: Büyükşehir Mah.Cumhuriyet Cad. Ekinoks Sit.No:1/275...