02 / 05 / 2024

Özülke Yapı iletişim

Özülke Yapı iletişim

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim!

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kiptaş Maltepe Evla projesinde ön satışlar başladı...

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Özülke Yapı iletişim Haberi

Özülke Yapı iletişim

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:
3. AMAÇ VE KONU 1) Yurtiçinde ve yurtdısında her türlü insaat ve taahhüt isleri yapmak ,ihale arttırma ve eksiltmelere katılmak,özel ve kamu insaatları yapmak.Her türlü insaat malzeme ve makinalarının alımını satımını,imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak. 2)Çelik,betonarme ,kargir,prefabrik hafriyat ve dekopaj isleri,konutlar isyeri,hastane ,okul,dersane ibadet yerleri.spor tesisleri,fabrika ve atölye binaları,istasyonlar ,turistik tesisler ve zirai tesisler yapımı, 3)Yollar,köprüler,sanat yapılan ,limanlar,iskeleler ,demiryolları ,havaalanları,tüneller,barajlar,kanallar,sulama tesisleri içe suyu tesisleri kanalizasyonlar,dekopajlar,park ve bahçeler yapmak ve bu tesislerin iç dekorasyonunu yapmak ve yaptırmak ve bu tesislerin elektrik ,su, kalorifer ve asansör tesisatlarının yapımı, 4)Turizm yatırımları ve isletmeleri için gayri menkuller satın alıp bunlar üzerinde her türlü...