14 / 05 / 2024

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi nerede

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi nerede

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Akın Özyazıcı tarafından kuruldu. 

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demirbaş tarafından kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Veta Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veta Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Tacettin Bağcı ve Veysi Levent ortaklığında kuruldu.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

6m Mühendislik İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

6m Mühendislik İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da Muhammed Elyusuf ve Musallam Arvanı ortaklığında kuruldu.

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Cüneydi tarafından kuruldu.

Albayraklar Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Albayrak ve Nevzat Albayrak ortaklığında kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Shc Mühendislik İnşaat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Shc Mühendislik İnşaat Plastik Kimya Limited Şirketi Bağcılar’da  650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demiral tarafından kuruldu.

Yapak Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapak Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Samet Yakıcı tarafından kuruldu.

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi nerede Haberi

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi nerede

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi Hüseyin Akın Özyazıcı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. a-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları,beton,asfalt,karayolu, liman binaları,iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,otoparklar, garajlar,çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon,hastane,cami,dispanser,sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz...