03 / 05 / 2024

Özyürek Consept Özyürek inşaat

Özyürek Consept Özyürek inşaat

Adananın her yerine yakışır, kaliteli, güvenli ve modem yaşam alanları kurmak üzere 1982 yılında faaliyetlerine başlayan Özyürek İnşaat, 30 yılı aşkın tecrübesiyle prestijli projelere imza atmaya devam ediyor...

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Talat Özyürek: İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

Adana iş, spor ve siyaset dünyasının renkli simalarından Talat Özyürek'in Adana Medya Gazetesi'ne verdiği röportajda inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi. İşte o röportaj...

Talat Özyürek: İnşaat sektörü lokomotif görev üstleniyor!

İnşaat sektörü konusunda açıklamalarda bulunan işadamı Talat Özyürek, sektörün kalkınmakta olan tüm ülkelerin ekonomileri açısından lokomotif görevini üstlendiğini söyledi.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri'nde 36 ay taksit imkanı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi 'Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nı satışa çıkardı..

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe'de satışlar başladı!

Ceylan İnşaat imzasıyla İstanbul Kadıköy’ün en gözde semti Göztepe’de inşa edilmeye başlanan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nda satışlara başlandı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda faizsiz konut imkanı!

Ceylan İnşaat imzasıyla İstanbul Kadıköy’ün en gözde semti Göztepe’de inşa edilmeye başlanan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nda satışlara başlandı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz avantajı sağlayan proje Bağdat Caddesi'nde 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 36 aylık taksit kampanyası!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları"nı, düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe' de yükselen projede 192 adet daire yer alıyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl teslim tarihi olarak 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi!

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi ile 444 70 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri 91 metrekareden başlangıç gösteren projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Özyürek Consept Özyürek inşaat Haberi

Özyürek Consept Özyürek inşaat

Adananın her yerine yakışır, kaliteli, güvenli ve modem yaşam alanları kurmak üzere 1982 yılında faaliyetlerine başlayan Özyürek İnşaat, 30 yılı aşkın tecrübesiyle prestijli projelere imza atmaya devam ediyor. Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, standartları aşan bir kalite anlayışını benimseyen Özyürek İnşaat; deneyim, dinamizm, yenilikçilik ile teknolojiyi harmanlayarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek yaşam alanları sunuyor. Firma, son olarak modern ve çağdaş bir konut projesiyle kendini gösteriyor. Turgut Özal Bulvarı ile Türkmenbaşı Bulvarının kesiştiği noktaya yakın bir konumda bulunan, Çukurova Başkent Okulları yanındaki 8 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan Özyürek Consept, elit çehresiyle yoğun ilgi görüyor. 


Temelleri dökülüp, üst yapı çalışmaları hızla devam eden proje ile ilgili sadece kalite ve teknoloji değil, satın almada hesaplılık ve...