23 / 07 / 2024

Özyürek İnşaat

Özyürek İnşaat

115-120 ve 140 metrekare 3 oda 1 salon ile 170 metrekare 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Taşkent Konutları, Özyürek İnşaat tarafından hayata geçirildi

Yüzyılın Dönüşümü İstanbul projesi Meclis'te! 400 bin konut için çalışmalar başladı mı? Rezerv alanlar belirlendi mi? 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul projesini Meclis gündemine taşıdı ve Bakan Özhaseki'ye önemli sorular yöneltti. İşte detaylar...

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Murat Özyürek tarafından kuruldu.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

Özyürek İnşaat Haberi

Özyürek İnşaat

 Hemen teslim dairelerin yer aldığı Taşkent Konutları'nda 232 konut yer alıyor. Yapımına 2008 yılında başlanan proje Esenyurt-Esenkent'te inşa edildi.

10 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Taşkent Konutları'nın inşaat alanı 41 bin 500 metrekare. 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon konutların bulunduğu proje 11 katlı 5 bloktan meydana geliyor.

115-120 ve 140 metrekare 3 oda 1 salon ile 170 metrekare 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Taşkent Konutları, Özyürek İnşaat tarafından hayata geçirildi.

Projede 3+1 konutların fiyatları 290 bin lira ile 381 bin lira arasında değişirken, 4+1 konutların fiyatları 360 bin liradan başlayarak 450 bin liraya kadar yükseliyor.

A ve B bloğun taban oturumu 740 metrekare, C bloğun taban oturumu 908 metrekare, D bloğun taban oturumu 676 metrekare, E bloğun...