27 / 04 / 2024

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 



AK Parti  İzmir  Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü için bir makale kaleme aldı. 

YÜZYILIN DÖNÜŞÜMÜNÜN BAŞLANGICINDAYIZ!

Kasapoğlu, “Yüzyılın Dönüşüm ve Gelişiminin Başlangıcı: Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını Kutlamak” başlığıyla İngilizce yayın yapan Daily Sabah’ta yayınlanan makalesinde Dr. Kasapoğlu spordan savunma sanayine, teknolojiden gençliğe kadar birçok alanda Türkiye’nin yüzüncü yılını değerlendirdi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

SON 10 YILDA CİDDİ BİR DÖNÜŞÜM YAPILDI!

Dik Gazete'de yer alan habere göre; AK Parti İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin bilhassa son on yılda ulaşım ağlarına, enerji altyapısına ve kentsel yenileme projelerine yaptığı büyük yatırımların katkısıyla, dikkat çekici bir dönüşüm yaşadığını belirtti.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Kasapoğlu projelerle ilgili olarak “Yeni İstanbul Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren Hatları, Osman Gazi ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri,  Marmaray  tüneli, Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul-İzmir Otoyolu gibi projeler, sadece bağlantıları iyileştirmekle kalmayıp Türkiye’yi Avrupa, Asya ve Afrika'yı birbirine bağlayan kilit bir transit merkez olarak konumlandırmıştır.” ifadelerini kullandı. 

Türkiye’nin 100. yılında, yüz yıllık ilerlemeyi kutladığını belirten Kasapoğlu '' Milletimizin; adanmışlığın, ilerlemeye olan sarsılmaz bağlılığın dönüştürücü gücü̈ ve canlı kanıtı olduğunun altını çizen Kasapoğlu, makelesini şu sözlerle tamamladı: 

“Geleceği yakalamaya hazır genç nüfusu, gelişen teknolojik sektörü ve gelişen savunma sanayisiyle Türkiye, halkına ve dünyaya umut veren, heyecan verici, dinamik bir geleceğe hazırlanıyor.” dedi. 

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

Nasıl bir kentsel dönüşüm İstanbul ve Türkiye’yi kurtarır? İşin düğümünü rezerv alan çözecek!

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Geri Dön