13 / 05 / 2024

Özyurt İnşaat hastane projeleri

Özyurt İnşaat hastane projeleri

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Özyurt ve Rafet Özyurt ortaklığında kuruldu.

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

Çin Wuhan'da kabin hastane inşaatını 100 milyon kişi canlı izledi!

Çin Wuhan'da birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor. İnşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı....

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Turmaks İnşaat'tan Maldivler'e 180 yataklı modern hastane!

Turmaks İnşaat, Maldiv Adalarının en modern hastanesinin inşaatını tamamladı. Hastane, Güney Doğu Asya ülkelerindeki en modern hastanesi olma özelliğine sahip.

Lovent İnşaat'tan Fas'a 55 milyon dolarlık mobil hastane!

Lovent İnşaat yurtdışında değerli projelere imza atmaya devam ediyor. Marita Group'la anlaşma sağlayan firma Fas'ta sağlık hizmetlerinden faydalanamayan yoksul kişiler için mobil hastane kuracak.

Kol İnşaat'tan, Amasya'ya 180 yataklı hastane!

Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam ve iş alanları sunmayı hedefleyen Kol İnşaat, 2017 yılında 180 yatak kapasiteli özel hastane yatırımı için hazırlıklarını tamamladı.

Landmart Gerz Özyurt Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Landmart Gerz Özyurt Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Özyurt ve Ertuğrul Gerz tarafından kuruldu.

Özyurt İnşaat hastane projeleri Haberi

Özyurt İnşaat hastane projeleri

7 bin metrekarelik alana yapılan binanın yatırım maliyeti 40 milyon TL.S kandalın başrollerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ile hızla yükselen iki şirket olan Özyurt İnşaat A.Ş. ile Medical Park Hastaneleri var….


İstanbul’un Esenyurt İlçesi’ne bağlı Aşık Veysel Mahallesi’ndeki alan Mart 2011’de Özyurt İnşaat tarafından alındı. Aynı yılın eylül ayında inşaat ruhsatının çıkarılmasının ardından hızla Medical Park tarafından kullanılacak 250 yatak kapasiteli hastane binası yapımına başlandı. Ancak alan, 2014 tarihli Esenyurt Tem Kuzeyi Nazım İmar Planı’na göre, kısmen “Sağlık Tesisi Alanı”nda kısmen de “ticaret +hizmet alanı”nda kalıyordu. Özel hastane binasının kamu hastanesi yapılması gereken alanda inşa edilmesine rağmen inşaata kimse “dur” demedi.


Bina, 11 Kasım’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi oturumunda gündeme geldi. Yasadışı inşaatın yasal hale getirilebilmesi için parselin fonksiyonunun “Özel Sağlık...