29 / 04 / 2024

Özyurtlar Esenyurt N Şehir teslim tarihi

Özyurtlar Esenyurt N Şehir teslim tarihi

N Şehir ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Esenyurt N Şehir Evleri fiyatları 69 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar N Şehir Esenyurt satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor...

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt için ön talep zamanı!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt için ön talep toplanıyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor...

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları!

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları 139 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat projesi N Logo İstanbul Residence'ta 48 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor...

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Hüseyin Özden Müdürlüğünde, 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hüseyin Koçer Plaza'da kuruldu.

Esenyurt N Logo İstanbul'da kampanya!

N Logo İstanbul'da yüzde 25 peşinatla, 60 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. İşte, Esenyurt N Logo İstanbul'da kampanya detayları...

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Kadir Güneş Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 17 Kasım'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda açıldı.

Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

Esenyurt N Logo projesinde "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" sloganıyla bir kampanya başladı. İşte, Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

Esenyurt N City teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N City Konutları Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 4 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt N City teslim tarihi...

Özyurtlar Esenyurt N Şehir teslim tarihi Haberi

Özyurtlar Esenyurt N Şehir teslim tarihi


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Şehir Evleri projesi 678 adet daireden meydana geliyor. N Şehir ödeme planı bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


8 blok olarak inşa edilen N Şehir Esenyurt projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunuyor. Esenyurt N Şehir projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark alanları yer alıyor.


30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen N Şehir Esenyurt ev fiyatları 69 bin liradan başlangıç gösteriliyor. N Şehir Özyurtlar Evleri'nde satışlar yüzde 1 KDV ile yapılıyor.


N Şehir ödeme planı!


N Şehir ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla, banka kredisi kullanılabiliyor. 136 adet dükkanın yer aldığı Esenyurt N Şehir dükkan fiyatları ise 250 bin lira ile 981 bin lira arasında değişiyor.


Özyurtlar...