06 / 05 / 2024

Özyurtlar İnşaat ne zaman teslim

Özyurtlar İnşaat ne zaman teslim

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat, Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne sponsor oldu!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden ayrıca bu sezon Avrupa Challenge Kupası'nda ülkemizi temsil edecek Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne Özyurtlar İnşaat forma reklam sponsoru oldu.

Özyurtlar İnşaat, hız kesmeden yeni projelere imza atacak!

Özyurtlar İnşaat, çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Tamer Özyurt, “Bugüne kadar başarıyla tamamladığımız çalışmalarımıza mola vermeden yeni projelerle devam edeceğiz” dedi.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da teslimler ne zaman?

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde 48 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim?

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim? Esenyurt'ta inşa ediliyor olan N Logo İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 60 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

Özyurtlar İnşaat ne zaman teslim Haberi

Özyurtlar İnşaat ne zaman teslim

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. 


TAPULAR HAZIR

Teslim heyecanının yaşandığı Ncity Esenyurt projesi, 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. Nmerkez'de ise 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Nşehir, 8 blokta 678 konuttan oluşuyor. Yapımına bu yıl başlanan Ntown, üç bitişik blokta meydana geliyor. Özyurtlar İnşaaf ın Esenyurt'ta konumlandırdığı 4 projesinde teslim furyası başlıyor. NCity, NMerkez, NTown ve NŞehir projelerinde teslimler yeni yılın ilk aylarında yapılacak.


Posta...