16 / 05 / 2024

Özyurtlar İnşaat yapı marketleri

Özyurtlar İnşaat yapı marketleri

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.

Özyurtlar İnşaat'tan Ödül İstanbul açıklaması: Proje tamamlanma yolunda hızla ilerliyor!

Özyurtlar İnşaat son günlerde eylem haberleri ile gündeme gelen Ödül İstanbul projesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Özyurtlar İnşaat tarafından yapılan açıklamada projenin tamamlanma yolunda hızla ilerlediği belirtildi. İşte Özyurtlar İnşaat'ın o açıklaması...

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mert Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul daire fiyatları!

Ödül İstanbul Evleri 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 50 vadeli ödeme yapılabiliyor...

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları 2017!

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Ödül İstanbul'da teslimler 36 ay sonra yapılıyor...

Özyurtlar İnşaat yapı marketleri Haberi

Özyurtlar İnşaat yapı marketleri

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.


Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Özyurtlar İnşaat, perakende sektöründe büyümeyi planlıyor. Perakendenin önemli bir sektör olduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi (AVM) sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedeflediklerini belirtti.


Gelecek yatırımlarında kapalı AVM yerine cadde projelerini tercih edeceklerini ifade eden Özyurt, şu anda dört olan Neyzen’in mağaza sayısını da 10’a çıkarmayı planladıklarını kaydetti.

İlk şubesi Esenyurt’ta açılan Neyzen’in, halihazırda Esenyurt, Bahçeşehir ve Nşehir mağazalarıyla hizmet verdiğini anlatan Özyurt, “Mobilyadan aydınlatmaya, boyaya 20 bin farklı kategoride ürünün yer aldığı Neyzen ile yurtdışına da açılmayı arzu ediyoruz. Özellikle Irak pazarından...