06 / 05 / 2024

Özyurtlar kampanya 2016

Özyurtlar kampanya 2016

Toplam 5 projesinde yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulayan Özyurtlar İnşaat, eylül ayı boyunca banka kredisi yoluyla evlerini satışa çıkardı.

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

Özyurtlar'dan yüzde 25 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle katılan Özyurtlar Holding yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Ödül İstanbul'da ev almayı kolaylaştıran kampanya!

Özyurtlar tarafından Esenyurt-Beylikdüzü aksında hayata geçirilen Ödül İstanbul projesine yeni bir kampanya başladı. İşte kampanyanın detayları...

Özyurtlar İnşaat projelerinde vadeyi 240 aya uzattı!

Özyurtlar İnşaat, projelerini 240 aya varan vadelerle ve düşük faiz oranlarıyla satışa çıkarıyor. Banka kredisi yoluyla yapılacak olan kampanya, 31 Mart'ta sona erecek

Özyurtlar İnşaat, 2016'da bin 350 aileyi daha ev sahibi yaptı!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, yeni proje açmaktan ziyade, mevcut projeyi teslim etmekten büyük bir gurur duyduklarını belirterek, "Yeni yılda iki yeni projeyi satışa çıkaracağız" dedi.

Ncadde Hayat Residence fiyatları 2016!

12 katlı tek blokta 214 daireden meydana gelen Ncadde Hayat projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Ncadde Hayat Residence fiyatları 2016...

Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016!

Lansman öncesi satışların başladığı Ncadde Hayat projesi 214 daireden meydana geliyor. İşte Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016...

Özyurtlar İnşaat 2017'de yeni projelere ara vermeyecek!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’un 2016 yılı değerlendirme ve 2017 yılı öngörü, hedef ve beklentileri açıkladı.Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’un 2016 yılı değerlendirme ve 2017 yılı öngörü, hedef ve beklentileri bilgilerinize sunulur.

Sinpaş Aydos Country 2016 satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alan Sinpaş Aydos Country projesinde yüzde 10 kampanya indirimi devam ediyor. Sinpaş Aydos Country 2016 satış fiyatları...

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

HEP İstanbul kampanya fiyatları 2016!

HEP İstanbul kampanya fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. HEP İstanbul projesi Ocak 2017'de teslim ediliyor...

Dap Yapı'dan kira garantili kampanya 2016!

Dap Yapı, "Bedava ev-süit-ofis" kampanyasını başlattı. Hazır kiracılı, bitmiş dairelerde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

Özyurtlar kampanya 2016 Haberi

Özyurtlar kampanya 2016

Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir için yeni bir kampanya başlattı.


Özyurtlar İnşaat'ın projelerinden ev almak isteyenler yüzde 20 peşinat, 120 ay ve 0,70 faizle konut sahibi olabilecek. Banka kredisi yoluyla yapılacak olan kampanya, eylül ayı boyunca sürecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, herkesin ev hayalini gerçeğe dönüştürmek için sürekli gayret gösterdiklerini belirterek, kampanyalarla konut almayı kolaylaştırdıklarını dile getirdi. Özyurt, şunları kaydetti:


"Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faizle Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1Coastal City ve Nlive Bahçeşehir projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, eylül ayı boyunca bu kampanyadan banka kredisi yoluyla yararlanabilecek.


Fiyat aralığı, Nlogo İstanbul'da 227 ile 900 bin, Ncadde...